Home Noord-Brabant Oss Gewapende overval op snackbar

Gewapende overval op snackbar

Dinsdagavond rond 23.00 uur werd een snackbar aan het Titus Brandsmaplein in Oss door twee daders overvallen. Een van de daders bedreigde de 40-jarige eigenares met een vuurwapen-gelijkend voorwerp en eiste geld. Omdat het schijnbaar te lang duurde vluchtte de daders zonder geldbuit weer naar buiten en verdwenen in onbekende richting. De eigenares die ongedeerd bleef deed aangifte en startte de politie met een (buurt)onderzoek.

Van de daders is het volgende signalement bekend. Dader 1 is tussen de 20-25 jaar oud en is ongeveer 1,75 m lang. Hij heeft kort bruin (kortgeschoren) haar, enigszins kalend. Hij droeg een blauw vest, voorzien van een capuchon. Tijdens de overval droeg hij een zwarte zonnebril. Dader 2 is eveneens tussen de 20 en 25 jaar oud en heeft een lichaamslengte van ongeveer 1.75 m. Hij is wat breder van postuur dan dader 1 en droeg een zwarte jas. Hij had bij de overval een petje met klep op en daarover heen een capuchon getrokken.

Laad meer Oss

Geef een reactie

Bekijk ook

Oss – Verkeersruzie loopt uit de hand: zeven aanhoudingen

In Oss liep een verkeersruzie zaterdagavond volledig uit de hand. Op de Willibrordusweg bo…