Home Noord-Brabant Oss Mogelijke inbreker aangehouden

Mogelijke inbreker aangehouden

Een 43-jarige inwoner uit Oss is maandagavond om 23.55 uur aangehouden op verdenking van een inbraak in een café. Om 23.45 uur kreeg de politie de melding van enkele getuigen dat er door een man ingebroken was in een café aan de Peperstraat. Ze hadden gezien dat de man via een kapotte ruit naar buiten kwam gekropen en wegfietste. De getuigen konden een signalement van de dader geven en de politie startte een zoekactie in de omgeving. Ondertussen werd duidelijk dat er een geldbedrag vermist werd. Op de Dr. Saal van Zwanenebergsingel kwamen agenten de verdachte tegen. Hij werd aangehouden. Ondanks het feit dat hij geen geld bij zich had is hij toch aangehouden en naar het bureau gebracht. Hij is voor de nacht ingesloten en er zal verder onderzoek verricht worden door de recherche.

Laad meer Oss

Geef een reactie

Bekijk ook

Oss – Verkeersruzie loopt uit de hand: zeven aanhoudingen

In Oss liep een verkeersruzie zaterdagavond volledig uit de hand. Op de Willibrordusweg bo…