Home Noord-Brabant Oss Drugsdealer en klanten opgepakt tijdens politieactie

Drugsdealer en klanten opgepakt tijdens politieactie

Tijdens een politieactie werd vrijdagavond een 26-jarige vrouw uit Berghem aangehouden die verdacht wordt van handel in drugs. Ook twee van haar klanten werden opgepakt. Nadat uit onderzoek was gebleken dat de vrouw mogelijk vanuit haar woning aan de Dokter Baptiststraat drugs zou verhandelen, hield de politie vrijdagavond een actie. Daarbij werden in eerste instantie twee klanten aangehouden, die kort daarvoor bij de vrouw drugs hadden gekocht. Ze hadden allebei een gebruikershoeveelheid drugs bij zich. Vervolgens hielden agenten de vrouw in haar woning aan en werd huiszoeking gedaan. Daarbij werden ruim honderd gram harddrugs (speed en cocaïne) en enkele drugsgerelateerde goederen aangetroffen, die in beslag werden genomen. De vrouw zit nog vast. Haar klanten mochten na verhoor weer weg.

Laad meer Oss

Geef een reactie

Bekijk ook

Oss – Verkeersruzie loopt uit de hand: zeven aanhoudingen

In Oss liep een verkeersruzie zaterdagavond volledig uit de hand. Op de Willibrordusweg bo…