Home Noord-Brabant Oss Ferhat Görgülü een jaar langer bij FC Oss

Ferhat Görgülü een jaar langer bij FC Oss

Ferhat Görgülü maakt ook volgend seizoen deel uit van de selectie van FC Oss. De club heeft de optie in zijn contract gelicht. Dat betekent dat de verbintenis van de 22-jarige verdediger met een jaar verlengd wordt. “We zijn zeer tevreden over de ontwikkeling en prestaties van Görgülü. Hij is een vaste waarde in het elftal van Anton Janssen en toont progressie.”, aldus directeur Mischa Rook. De Veendammer speelde tot dusverre 21 competitiewedstrijden voor FC Oss en scoorde daarin twee keer.

Ontslagbrieven

De contracten van Richard Arends, Angelo Simone, Tim Nelemans en Marcel van der Sloot zijn deze week formeel opgezegd. Dit houdt niet automatisch in dat er bij FC Oss geen toekomst meer is voor deze spelers, maar mocht FC Oss aan het eind van het seizoen het contract niet willen verlangen, is het anders niet meer mogelijk van de spelers af te komen.

Laad meer Oss

Geef een antwoord

Bekijk ook

Superstart van Superboeren in 2020!

De superboeren kennen in 2020 een superstart! 9 punten uit 3 wedstrijden; een ongekende lu…