Home Noord-Brabant Den Bosch Vijf jongens opgepakt voor vernielen auto’s

Vijf jongens opgepakt voor vernielen auto’s

Vijf jongens in de leeftijd tussen 17 en 21 jaar uit Oss zijn zondagmorgen opgepakt voor het nutteloos vernielen van enkele auto’s. Een getuige had om 1.20 uur gebeld dat hij gezien had dat een groep jongens auto’s vernielde op de Birgittinessenstraat in Oss. Hij gaf een goed signalement door en de gewaarschuwde politie startte een zoektocht. In eerst instantie werd de groep niet meer aangetroffen maar wel twee vernielde auto’s, op een van de auto’s had men op de motorkap gestaan. Na een uurtje belde de getuige op dat het groepje weer terug was gekomen. En nu kon het vijftal snel aangehouden worden. Ze zijn naar het bureau gebracht in ‘s-Hertogenbosch waar ze een nachtje mochten nadenken in een cel. In de loop van zondag zijn de jongens verhoord en zullen in vrijheid gesteld worden. De schade zal uiteraard vergoed moeten worden.

 

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Twee verdachten aangehouden na steekincident Den Bosch

Vrijdagavond 24 september vond er een steekincident plaats bij een woning aan de Hudsonlaa…