Home Sport Marvilde kansloos tegen aanstaand kampioen TEC

Marvilde kansloos tegen aanstaand kampioen TEC

Het eerste half uur bood Marvilde goed tegenstand aan het Tielse TEC en kreeg het enkele kansen. Die werden niet benut en daarna was het snel gedaan. Omdat naaste concurrent Nieuw Woensel thuis verloor van Heeswijk is de kans groot dat TEC aan de haal gaat met het kampioenschap in de 2 e klasse F.

Marvilde begon sterk aan de wedstrijd en al in de derde minuut was Rick van den Bogaard er door. Vanaf de achterlijn aan de linkerkant van het doel schoot hij op doel, maar keeper Schimmel redde met zijn hand tot corner. In de 8e minuut was Kurtley de Windt door de verdediging van Marvilde en hij omspeelde Menno Kuulkers. Op het moment van inschieten redde Stijn Louwers de gelijke stand met een prima sliding. Vier minuten later kwam Hans Regeling alleen voor de doelman van TEC, maar zijn slappe inzet met rechts was een gemakkelijke prooi voor de sluitpost.

In de 25 e minuut was er nog een sterke actie van Rick van den Bogaard die uiteindelijk vanaf 18 meter uithaalde. Weer stond de keeper een treffer in de weg door de bal nog net met de vingertoppen tot corner te tikken. Hierna ging het snel, maar dan wel aan de verkeerde kant. Tien minuten voor de rust werd er niet al te best verdedigd en schoot Joel Sanaky vanaf de punt van het strafschopgebied aan de linkerkant de bal met gevoel over de ver voor zijn doel staande Menno Kuulkers, 0-1. In de 40 e minuut werd Hans Regeling diep gestuurd door Stefan Grassere. Het schot aan de rechterkant van het strafschopgebied ging over.

De laatste minuut van de eerste helft leverde de beslissing op in deze wedstrijd.In de 44 e minuut schoot Ibrahim Aliskan de bal ineens uit een corner vanaf links via de tweede paal in het doel, 0-2. Één minuut later kopte Beyhan Konak een voorzet vanaf rechts bij de tweede paal binnen, 0- 3. De tweede helft begon met een grote kans voor Danny Das die alleen op de doelman af mocht gaan. Hij wist echter niet te scoren, waarna Joel Sanaky van dichtbij in de 52 e minuut voor de 0-4 zorgde. Buiten een paar kleine kansen voor Marvilde was het toch vooral TEC wat veel gemakkelijker speelde. In de 62e minuut wist weer Joel Sanaky van dichtbij de 0-5 in te tikken, waarna een kwartier voor tijd Albert van Velsen op aangeven van Patrick Ax (voorzet vanaf links) de 0-6 inkopte.