Home Noord-Brabant Kempen Marvilde in vier minuten klaar met Bladella

Marvilde in vier minuten klaar met Bladella

Hoe raar kan een wedstrijd verlopen. Bladella was niet minder dan Marvilde en stond met 1-0 voor, maar binnen vier minuten was dat omgeslagen in een 4-1 voorsprong voor Marvilde. Hierna had Marvilde geen moeite om de wedstrijd uit te spelen en won uiteindelijk ruim.

Marvilde, Archief HetNieuwsUit

De eerste kans was voor Rick van den Bogaard. Hij kreeg de bal diep gespeeld aan de linkerkant, kapte naar binnen en schoot in de korte hoek. Peter Bons in het doel bij Bladella redde tot corner. Voor het overige had Marvilde geen kansen en in de 17e minuut kwam Bladella op voorsprong. Nicky Buis kreeg de bal aangespeeld aan de rechterkant, hij dribbelde het strafschopgebied in en schoot de bal diagonaal in de verre hoek, 0-1. Tot aan de rust leek er niets aan de hand voor Bladella, maar in de laatste 3 minuten voor de rust sloeg de hele wedstrijd om. In de 42 e minuut had Rick van den Bogaard aan de linkerkant de bal en hij gaf deze mee in het midden met Danny Das.  Danny stond volledig vrij voor Bons en schoot de 1-1 binnen. Meteen na de aftrap onderschepte Jasper Jakobs de bal aan de rechterkant. Jasper gaf de bal mee met Danny Das en diagonaal met de 16-meter gaf hij de bal op Rick van den Bogaard. Rick plaatste de bal rustig langs Bons in het doel, 2-1. Één minuut later gaf Marc Senders de bal vanaf het middenveld op Rick van den Bogaard. Rick mocht helemaal alleen op het doel van Bladella af gaan en in de kluts kwam hij voorbij de keeper. De bal viel voor zijn voeten voor een leeg doel, 3-1. In de 45e minuut ging de bal aan de linkerkant via Hans Regeling naar Nol van Zantvliet en kwam zo midden voor het doel bij Tayfun Yilmaz terecht. Vanaf 18 meter schoot hij de bal in het doel voor de 4-1, waarbij de keeper niet helemaal vrijuit ging.

Na de rust ging het nog even snel, maar verschil bracht dat niet. In de 53 e minuut kreeg Ruud Leermakers de bal midden voor het doel aangespeeld en ondanks hevig verdedigen van Vincent Bartholomeus kon hij de bal toch in het doel van Marvilde schieten, 4-2. Even leek de wedstrijd nog te kunnen keren, maar binnen de minuut was dat weer over. Jasper Jakobs (Man of the Match) gaf de bal voor vanaf de rechterkant en Danny Das schoot de 5-2 binnen. Hierna waren de kansen schaars en de kansen die ontstonden werden gered door een verdediger (Bladella) of door een goed keepende Menno Kuulkers (Marvilde). Uiteindelijk mocht Rick van den Bogaard in de 90 e minuut nog op het doel van Bladella af gaan en had geen moeite om de bal in het doel te plaatsen, 6-2.

Volgende week, tijdens het paasweekeinde, speelt Marvilde thuis tegen TEC (zaterdag 17:00 uur) en uit tegen Haarsteeg (maandag). Na dit weekend zal duidelijk zijn of Marvilde nog iets kan bereiken in deze competitie.