Home Noord-Brabant Kempen Getuigen van inbraak bij horecabedrijf gezocht

Getuigen van inbraak bij horecabedrijf gezocht

Bij een horecabedrijf aan de Buitenman in Lage Mierde is afgelopen week twee keer ingebroken. Hierbij zijn een groot aantal levensmiddelen en snijmachines gestolen. De politie is op zoek naar getuigen. De eerste inbraak vond het afgelopen weekend plaats in de nacht van 20 op 21 april. Een toegangsdeur werd opengebroken en uit een koelcel werd voor enkele duizenden euro’s aan levensmiddelen gestolen, waaronder hammen. In de vroege ochtend van dinsdag 23 april is wederom ingebroken bij dezelfde horecagelegenheid. Toen werden onder meer twee vleessnijmachines en vlees ontvreemd.

Bij de inbraak zou mogelijk gebruik gemaakt zijn van een donkerkleurige Opel Astra stationwagen met voor en achter schade.

Laad meer Kempen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Bankfraude – Dommelshei – Veldhoven

Deze man pleegt op 16 november 2022 pinfraude met de bankpas van een 86-jarige mevrouw op …