Home Zuid-Holland Den Haag Randstedelingen stelen beeld- en geluidsapparatuur in het Vennebos

Randstedelingen stelen beeld- en geluidsapparatuur in het Vennebos

Een 18-jarige jongen uit Den Haag en een 19-jarige jongen uit Krimpen a/d IJssel werden zondagmorgen om 1.30 uur aangehouden in Het Vennebos in Hapert. Oplettende beveiligers van het bungalowpark zagen de twee jongens een onbewoond vakantiehuisje binnengaan. Nog voordat de politie arriveerde betraden de beveiligers het vakantiehuisje en zagen dat een televisie inmiddels van een muurbeugel was gehaald en dat een stereoset klaarstond om te worden meegenomen. De twee jongens werden niet meer gezien totdat een beveiliger met enige moeite de deur van een slaapkamerkast opende. Hier werden de twee verdachten aangetroffen en door de beveiligers aangehouden. Kort hierna werden de twee verdachten aan de politie overgedragen. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Auto doorgereden na ernstig ongeluk, politie zoekt bestuurder

Zondag 4 juni om 19.50 uur reed een auto een fietser aan op de Noorderbocht in Rotterdam. …