Home Noord-Brabant Kempen Politie waarschuwt voor betalen met vals geld

Politie waarschuwt voor betalen met vals geld

De politie waarschuwt ondernemers om extra alert te zijn op het betalen met vals geld. Het afgelopen weekend is in de Bergeijkse horeca aan het Hof op drie plaatsen met vals briefjes van 50 euro betaald. In één horecazaak zijn vijf valse briefjes van 50 euro naar boven gekomen nadat het geld bij de bank afgestort werd. Bij twee andere horecagelegenheden werden sigaretten met een briefje van 50 betaald, dat vals bleek te zijn. In beide gevallen ging het om een man, ongeveer 1,85 meter lang met donker haar en een gespierd uiterlijk, die kans zag om weg te komen. De valse briefjes van 50 zijn door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek.

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Woningoverval – Biezenkuilen – Veldhoven

Een echtpaar is op 18 juni rond 23:15 uur in hun woning aan de Biezenkuilen in Veldhoven o…