Home Noord-Brabant Kempen Hennepkwekerij op zolder in Reusel ontmanteld

Hennepkwekerij op zolder in Reusel ontmanteld

Op de zolder van een woning aan de Reuselse Pollenekker heeft de politie vrijdagochtend 71 hennepplanten in zogenoemde growboxen aangetroffen. In de woning was ook een hennepdrogerij ingericht. De agenten troffen in de woning in totaal vier kilo gedroogde henneptoppen aan. De hennep en de bijbehorende apparatuur zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. De 29-jarige bewoner was niet thuis toen de politie zijn woning binnenviel. Hij meldde zich later op de dag op het politiebureau. De verdachte wordt verhoord en tegen hem zal een proces-verbaal worden opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Woningoverval – Biezenkuilen – Veldhoven

Een echtpaar is op 18 juni rond 23:15 uur in hun woning aan de Biezenkuilen in Veldhoven o…