Home Noord-Brabant Kempen Man gearresteerd voor dumpen asbest in bosperceel

Man gearresteerd voor dumpen asbest in bosperceel

In samenwerking met het regionale handhavingsteam ‘Samen Sterk in het Buitengebied’ heeft de politie donderdagmiddag rond 14.00 uur in zijn woning een 68-jarige man uit Knegsel aangehouden. In een bosperceel in Knegsel werd vorige week een gat ontdekt. Het gat was gevuld met asbest en vervolgens afgedekt met een laag zand. Uit het onderzoek van de politie kwam de nu aangehouden man als verdachte naar voren. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en daarna in vrijheid gesteld. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt, dat wordt doorgestuurd naar Openbaar Ministerie.

In het regionale handhavingsteam ‘Samen Sterk in het Buitengebied’ werken provincie, gemeenten, politie, waterschappen, de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en terreinbeheerders samen met als doel zorg te dragen voor het Brabantse buitengebied.

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Woningoverval – Biezenkuilen – Veldhoven

Een echtpaar is op 18 juni rond 23:15 uur in hun woning aan de Biezenkuilen in Veldhoven o…