Home Noord-Brabant Kempen Politiemensen beschoten vanuit rijdende auto

Politiemensen beschoten vanuit rijdende auto

Woensdagavond rond 23.20 uur zijn twee politiemensen in hun dienstvoertuig beschoten vanuit een rijdende auto. De agenten zagen de wagen op de N397 ter hoogte van Eersel in de richting van Bergeijk rijden. Ze zijn er achteraan gereden om de wagen te controleren. Tijdens het rijden werden ze vanuit de auto onder vuur genomen, vermoedelijk met een automatisch wapen. De politiewagen werd enkele malen geraakt, de agenten bleven gelukkig ongedeerd. Ze hebben de achtervolging gestaakt waarna de auto er vandoor is gegaan.

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven, Eindhoven – Gewapende overval op pizzeria in Bureau Brabant

Vanavond vragen we uw hulp in bij een gewapende overval op een pizzeria in Veldhoven. Met …