Home Gelderland Achterhoek Doetinchem HEMA Reusel beste HEMA in winkelwedstrijd

HEMA Reusel beste HEMA in winkelwedstrijd

Tijdens de jaarlijkse winkelwedstrijd eindigde HEMA Reusel in de categorie ‘lokale vestigingen’als beste HEMA van Nederland. Naast deze prestigieuze titel ontvangt het voltallige personeel als waardering een weekendtrip naar Disneyland Parijs. In het weekend van 19 april vertrekken alle medewerkers naar Parijs.

Directeur Verkoop Machiel Lagerweij: ‘HEMA Reusel is een winkel die een fantastisch winkelbeeld laat zien. In deze winkel zijn de processen structureel op orde. Alles klopt in deze winkel. Niet verwonderlijk daarom dat zij de titel beste HEMA in de wacht hebben gesleept.’

Het hele jaar strijden alle HEMA vestigingen om de titel ‘Beste HEMA’ in de winkelwedstrijd. Een jury bestaande uit managers en directieleden van HEMA bezocht alle winkels en beoordeelden ze op punten als klantvriendelijkheid en het uiterlijk van de winkel. Het filiaal in Doetinchem werd in de categorie ‘city-vestigingen’ als beste HEMA betiteld. In totaal vielen zeven winkels in verschillende categorieën in de prijzen.

Laad meer Doetinchem

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven, Eindhoven – Gewapende overval op pizzeria in Bureau Brabant

Vanavond vragen we uw hulp in bij een gewapende overval op een pizzeria in Veldhoven. Met …