Home Noord-Brabant Kempen Aanwijzingen voor brandstichting bij advocatenkantoor Waalre

Aanwijzingen voor brandstichting bij advocatenkantoor Waalre

Maandagochtend rond 04.00 uur brak brand uit bij een advocatenkantoor aan de Markt. De politie gaat er na onderzoek van uit dat er sprake is van brandstichting. De brand werd opgemerkt door een passant, die alarm sloeg. De uitgerukte brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat het pand aanzienlijke schade opliep. De gehele dinsdag werd technisch onderzoek aan het pand verricht. Er werden aanwijzingen gevonden die brandstichting doen vermoeden. Het pand werd door de politie bewaakt om te voorkomen dat eventuele sporen verloren zouden gaan.

Een van de advocaten van het betreffende kantoor werd donderdagochtend 21 februari op de Vlasrootlaan door een nog onbekende fietser beschoten. HetNieuwsUit denkt dat er wellicht verband tussen beide zaken bestaat en de mogelijke motieven van de daders. De politie doet onderzoek naar beide incidenten, waarbij alle mogelijk scenario’s onder de loep worden genomen. Vooralsnog wordt geen enkele optie uitgesloten.

In de omgeving van de Markt hield de politie inmiddels een uitgebreid buurtonderzoek.

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven, Eindhoven – Gewapende overval op pizzeria in Bureau Brabant

Vanavond vragen we uw hulp in bij een gewapende overval op een pizzeria in Veldhoven. Met …