Home Noord-Brabant Kempen Bewoners houden zelf inbreker aan

Bewoners houden zelf inbreker aan

Een 30-jarige man uit Reusel heeft donderdagmorgen om 4.00 uur eigenhandig een inbreker aangehouden. De man kreeg ’s nachts een alarm dat er ingebroken werd in een loods van zijn bedrijf aan de Peel. Toen de man ging kijken zag hij dat de deur van de loods open stond. Daarop waarschuwde hij zijn vader en zijn broer. Toen hij iemand bij de schuur zag rennen ging de man er achteraan met zijn personenauto. Op ’t Hof wist hij de verdachte klem te rijden. Als snel werd hij geassisteerd door zijn vader en broer en gezamenlijk droegen ze de verdachte over aan de gealarmeerde politie. Deze hebben de 52-jarige man aangehouden en voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Vermoedelijk was er nog een tweede verdachte bij de inbraak betrokken. De politie sluit meerdere aanhoudingen dan ook niet uit.

Laad meer Kempen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Bankfraude – Dommelshei – Veldhoven

Deze man pleegt op 16 november 2022 pinfraude met de bankpas van een 86-jarige mevrouw op …