Home Noord-Brabant Helmond Verdachten overval juwelier Mierloseweg aangehouden

Verdachten overval juwelier Mierloseweg aangehouden

De politie heeft dinsdagochtend een 18-jarige en een 19-jarige man uit Gemert aangehouden in hun woonplaats. De twee worden er van verdacht betrokken te zijn bij een overval op een juwelier aan de Mierloseweg in Helmond op zaterdag 10 november 2012. De twee zijn de cel ingegaan voor verder onderzoek. Die zaterdag, rond 15.45 uur, kwam een aantal verdachten de juwelierszaak binnen en bedreigden personeel en klanten met een vuurwapen gelijkend voorwerp, een mes en een hamer. De daders gingen er op twee scooters vandoor.

 

Laad meer Helmond

Geef een antwoord

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Bankhelpdeskfraude – diverse locaties – Helmond

Deze man staat de rekening te plunderen van een 72-jarige mevrouw uit Helmond. Haar bankpa…