Home Noord-Brabant Helmond Politie houdt man aan voor huisvredebreuk en mishandeling

Politie houdt man aan voor huisvredebreuk en mishandeling

Een 52-jarige man uit Helmond werd vrijdagmorgen om 5.15 uur in een woning in Helmond-Oost aangehouden. Hij was de woning zonder toestemming van de aanwezige 56-jarige bewoonster binnen gedrongen. Vervolgens zou hij haar hebben geslagen en de keel hebben dichtgeknepen. De twee zijn bekenden van elkaar. Toen de politie arriveerde werd geconstateerd dat de voordeur van de woning van buitenaf was geforceerd. De man is ingesloten voor verder onderzoek. Het slachtoffer deed aangifte van zowel huisvredebreuk als van mishandeling.

Laad meer Helmond

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Spoofing met pinfraude op de Overloop Helmond

Goed nieuws, de zaak is opgelost. De verdachte heeft zichzelf vlak na berichtgeving op pol…