Home Noord-Brabant Helmond Politie geeft in Mierlo preventief voorlichting over woninginbraken

Politie geeft in Mierlo preventief voorlichting over woninginbraken

De politie heeft woensdagavond in een aantal wijken in Mierlo preventief voorlichting gegeven over woninginbraken. Bewoners kunnen namelijk zelf veel doen om een woninginbraak te voorkomen. Zo’n tien politiemensen bezochten tijdens de voorlichtingsavond willekeurig enkele tientallen woningen. Ze keken of ramen en deuren (goed) waren afgesloten en of de bewoners het de potentiele inbrekers niet te gemakkelijk hadden gemaakt. Ook gaven ze voorlichting aan de mensen die thuis waren. De inwoners reageerden over het algemeen positief op de preventiecampagne.

 

Laad meer Helmond

Geef een antwoord

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Bankhelpdeskfraude – diverse locaties – Helmond

Deze man staat de rekening te plunderen van een 72-jarige mevrouw uit Helmond. Haar bankpa…