Home Noord-Brabant Helmond Politie houdt verdachte overval aan

Politie houdt verdachte overval aan

Maandagochtend heeft de politie een 20-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op een horecagelegenheid aan de Hoofdstraat in Helmond, op 13 december 2012. Rond 4.30 uur troffen gewaarschuwde agenten die nacht de 39-jarige eigenaar gewond aan in de zaak. Hij zou kort daarvoor nog wat hebben gedronken in de zaak toen twee mannen de zaak binnengedrongen. De eigenaar werd bedreigd, vermoedelijk met een vuurwapen en op zijn hoofd geslagen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Laad meer Helmond

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Spoofing met pinfraude op de Overloop Helmond

Goed nieuws, de zaak is opgelost. De verdachte heeft zichzelf vlak na berichtgeving op pol…