Home Noord-Brabant Helmond Verdachten aangehouden voor schieten op minderjarige

Verdachten aangehouden voor schieten op minderjarige

De politie heeft dinsdag omstreeks 11.20 uur twee Helmonders van 19- en 46 jaar aangehouden in of nabij hun woning in Helmond West. Ze worden verdacht van zware mishandeling van een 11-jarig jongetje uit Helmond. De jongen speelde zondag ter hoogte van de Steppekolk-Oost, toen hij plots in zijn onderbeen werd geraakt door een kogeltje afkomstig van een luchtbuks. In het ziekenhuis werd hij aan zijn been geholpen. Van de mishandeling werd aangifte gedaan en startte de politie met een buurtonderzoek. Aan de hand hiervan kwam de politie uit bij een woning. Hier bleken de bewoners in het bezit te zijn van een luchtbuks. De aanwezige 19-jarige bewoner werd aangehouden en kort hierna kon de tweede verdachte worden aangehouden. De politie heeft de luchtbuks in beslag genomen en de verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …