Home Noord-Brabant Helmond Helmonder aangehouden na uitgeven vals geld

Helmonder aangehouden na uitgeven vals geld

De politie heeft vrijdagmiddag rond 12.00 uur op een vakantiepark aan het Biesdeel in Vlierden een 41-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij wordt verdacht van het uitgeven van vals geld. De verdachte zou al enkele maanden op het park verblijven en om die reden donderdagmiddag een rekening hebben betaald. Omdat kort daarna bleek dat de bankbiljetten waarmee werd betaald vervalst waren, werd de politie ingeschakeld. Agenten konden de man vanmiddag op het park aanhouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.l.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Diefstal portemonnee – Brouwhorst – Helmond

Deze vrouw krijgt 2 weken de tijd om zich te melden bij de politie. Ze heeft op 21 oktober…