Home Noord-Brabant Helmond Man met mes in trein gearresteerd

Man met mes in trein gearresteerd

Tegen het middaguur is vandaag een man in een trein door de politie aangehouden op verdenking van bedreiging van een of meerdere reizigers. De trein was onderweg vanuit Maastricht en werd op verzoek van de politie stopgezet op het station in Deurne nadat er een melding was binnengekomen dat een 19-jarige reiziger werd bedreigd of afgeperst door een man met een mes. Agenten betraden daarop de trein en konden de man in een van de treinstellen arresteren. Hij was in het bezit van een stanleymes en van diverse gestolen goederen, zoals OV-chipkaarten. De man, een 33-jarige man uit Sittard, is ingesloten en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

 

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Diefstal portemonnee – Brouwhorst – Helmond

Deze vrouw krijgt 2 weken de tijd om zich te melden bij de politie. Ze heeft op 21 oktober…