Home Noord-Brabant Helmond Gewapende overval in De Mortel

Gewapende overval in De Mortel

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een gewapende overval op een buurtsupermarkt aan de Oude Molenweg in De Mortel rond 15.10 uur. Een gemaskerde man kwam rond dat tijdstip de winkel binnen en bedreigde de aanwezige eigenaar met een steekwapen. Er waren geen klanten in de zaak aanwezig. De man eiste geld. Nadat hij dit gekregen had ging de verdachte er vandoor. Niemand raakte gewond tijdens de overval. Er is een summier signalement van de verdachte:

– Man, ongeveer 1.95 meter lang. Hij droeg een bivakmuts, een blauw jack en een blauwe spijkerbroek. Ook had hij een witte plastic tas bij zich.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …