Home Noord-Brabant Helmond Politie treft hennepkwekerij aan in Asten

Politie treft hennepkwekerij aan in Asten

De politie heeft woensdagmorgen rond 11.00 uur in een loods achter een woning aan de Voordeldonk in Asten een hennepkwekerij aangetroffen. De politie had informatie dat in de loods een kwekerij zou zitten en nam daarom woensdagmorgen een kijkje. Daarbij werden inderdaad zo’n 1200 hennepplanten aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen en zullen, samen met de bijbehorende kweekapparatuur, worden vernietigd. Er werd een 47-jarige verdachte aangehouden. Deze is door de politie verhoord. De politie doet nog verder onderzoek.

Laad meer Helmond

Geef een antwoord

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Winkeldiefstal met geweld – Veestraat – Helmond

Een brutale, gewelddadige diefstal van een tiental telefoon uit een winkel van T-Mobile in…