Home Noord-Brabant Helmond Mogelijke woninginbrekers aangehouden

Mogelijke woninginbrekers aangehouden

De politie heeft zaterdagavond rond 20.15 uur op een parkeerplaats aan de Torenstraat in Helmond twee mannen (22 en 20 jaar) uit Helmond aangehouden op verdenking van het plegen van een woninginbraak. Kort daarvoor kwam bij agenten een melding binnen dat er in een woning aan de Trompstraat was ingebroken. In het huis was een kleine hoeveelheid bloed van een mogelijke dader achtergebleven. De daders zouden mogelijk gebruik hebben gemaakt van een personenauto, die gewaarschuwde agenten op de Torenstraat zagen rijden. Toen de auto stopte op een parkeerplaats sprak de politie de twee inzittenden aan. Eén van hen had een vers wondje aan zijn hand, mogelijk opgelopen bij de inbraak aan de Trompstraat. Het tweetal is daarop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar zijn ze in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …