Home Noord-Brabant Helmond Verdachte overval op cafetaria aangehouden

Verdachte overval op cafetaria aangehouden

Eind februari heeft de politie een 18-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op een cafetaria aan de Hoofdstraat in Helmond in december 2012. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De politie verwacht binnenkort meer verdachten aan te houden.

Op 13 december 2012 rond 4.30 uur troffen gewaarschuwde agenten de 39-jarige eigenaar gewond aan in de cafetaria. Hij zou kort daarvoor nog wat hebben gedronken in zaak toen twee mannen van ongeveer 25 jaar de zaak binnengedrongen. De eigenaar werd bedreigd, vermoedelijk met een vuurwapen en op zijn hoofd geslagen. De mannen zouden er vervolgens vandoor zijn gegaan met een onbekende buit. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer ter plaatse behandeld. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Diefstal portemonnee – Brouwhorst – Helmond

Deze vrouw krijgt 2 weken de tijd om zich te melden bij de politie. Ze heeft op 21 oktober…