Home Noord-Brabant Helmond Getuigen gezocht van vernielingen in centrum

Getuigen gezocht van vernielingen in centrum

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een aantal vernielingen van ruiten in Gemert. Op het Gelind, de Virmundtstraat en de Alde Biezenstraat zijn dinsdagavond tussen 22.00 en 1.00 uur ten minste zes ruiten van woningen vernield. Daarbij is vermoedelijk gebruik gemaakt van een hard voorwerp. Op dezelfde wijze werden een ruit van een auto en twee ramen van een bedrijf vernield. De politie heeft in de omgeving van het centrum gesproken met buurtbewoners om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor de vernielingen.

Laad meer Helmond

Geef een antwoord

Bekijk ook

Helmond – Man op klaarlichte dag in woning overvallen

Een 71-jarige man uit Helmond raakte woensdagmiddag gewond nadat hij op klaarlichte dag do…