Home Noord-Brabant Helmond Geen sprake van mishandeling bij relatieconflict Deurne

Geen sprake van mishandeling bij relatieconflict Deurne

De 20-jarige man uit Helmond, die zaterdagavond werd aangehouden voor mishandeling van zijn 18-jarige vriendin, is na verhoor in vrijheid gesteld. Kort daarvoor zou zijn partner in haar woning in Deurne bij een ruzie tussen de twee ten val zijn gekomen, waarna de man door zijn broer werd opgehaald. In tegenstelling tot een eerder bericht is van een aanhouding van de broer geen sprake geweest. Onderzoek in het ziekenhuis leverde op dat de vrouw geen letsel heeft overgehouden aan de val. Ook is in het onderzoek naar de mishandeling niet gebleken dat de zij door haar vriend is mishandeld. De vrouw heeft geen aangifte gedaan van het voorval.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – 4 verdachten aangehouden voor ontvoering en mishandeling

Vanochtend hield de politie vier verdachten aan voor betrokkenheid bij een ontvoering en m…