Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Getuigen gezocht van zeer ernstige mishandeling op festival

Eindhoven – Getuigen gezocht van zeer ernstige mishandeling op festival

Een gezellige avond bij festival Bontgenoten op de Oirschotsedijk, eindigde voor een 27-jarige inwoner van Veldhoven in een nachtmerrie. Hij werd bij een geweldincident dusdanig mishandeld dat hij moet vrezen voor behoud van een oog. Wij zijn op zoek naar de dader(s) en komen heel graag in contact met getuigen.

Het incident gebeurde op zaterdagavond 2 november rond half elf in de achterste tent op het festivalterrein in het Philips de Jonghpark. Volgens het slachtoffer ontstond in zijn directe omgeving een ruzie. Toen hij een paar stappen die kant op liep om te kijken wat er aan de hand was, werd hij uit het niets hard tegen zijn hoofd geslagen. Hij kwam daardoor ten val, was even buiten bewustzijn en daarna hebben hulpverleners zich over hem ontfermd. De vooralsnog onbekende dader of daders wisten in de donkere tent weg te komen. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis vervoerd en bleek zowel jukbeen als oogkas gebroken te hebben. Ook zijn oog raakte beschadigd en nader onderzoek moet uitwijzen hoe ernstig het letsel aan zijn oog is. Het is zelfs de vraag of het oog behouden kan worden.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Twee berovingen in centrum van Tilburg, drie verdachten aangehouden

Dinsdagochtend 7 februari 2023 zijn er kort na elkaar twee berovingen geweest. Hierbij zij…