Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Politie zoekt getuigen van schietincident

Eindhoven – Politie zoekt getuigen van schietincident

We zoeken getuigen van een schietincident op de Delibesweg op donderdag 24 oktober. Daar werd een woning diverse malen beschoten.

Bewoners van de Delibesweg werden rond middernacht opgeschrikt door een serie knallen. Al snel bleek dat een woning in de straat diverse keren was beschoten. Gelukkig was op het moment van schieten niemand in de woning en er raakte dus ook niemand gewond.
De gealarmeerde politie startte direct een groot onderzoek. Daarbij is technisch sporenonderzoek gedaan in en rond de woning, er wordt gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn en diverse getuigen zijn gehoord.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Woningoverval in Helmond

Op maandag 18 november 2019 vindt er tussen 21.00 en 21.40 uur een overval plaats op een w…