Home Noord-Brabant Eindhoven Rotterdam – Gezocht – Ernstige zorgen om vermiste Hania (12)

Rotterdam – Gezocht – Ernstige zorgen om vermiste Hania (12)

Ondanks de onafgebroken inspanningen is 12-jarige Hania nog altijd niet gevonden. We maken ons grote zorgen over haar veiligheid. Het vermoeden is dat zij in gezelschap is van deze mogelijke Engelssprekende man. Heeft u informatie over waar zij samen, of één van hen kan zijn, bel dan met de politie via 0800-6070. Weet u waar ze nu zijn? Bel 112!

Hania verliet donderdag 27 juni omstreeks 12.30 uur haar school aan de Vaandrigstraat in Rotterdam-Crooswijk en vertelde een docent dat ze een afspraak had bij de orthodontist. Ongeruste familieleden sloegen aan het einde van de middag alarm omdat het niks voor Hania is om niet stipt thuis te komen.

Politiemedewerkers deelden die zorg. Uit onderzoek bleek dat ze géén afspraak bij de orthodontist had die dag. Familieleden vertelden over eerdere chatcontacten van Hania. Die bleken inmiddels gewist. Andere sporen en onderzoek maakten de zorgen om Hania alleen maar groter. Dat leidt nu tot het openbaar maken van de foto van deze man. Hij wordt er van verdacht haar te onttrekken aan het ouderlijk gezag.

Hania heeft halflang donker haar en droeg een witte jurk met bloemenpatroon. Ze had een witte legging en witte schoenen aan. Daarbij droeg ze een zwart jasje en een roze rugzak.

Er is al gesproken met een heleboel klasgenoten van Hania. Is er iets wat je toen niet gezegd hebt of hebben we je misschien nog niet gesproken? Elk klein beetje informatie kan heel belangrijk zijn. Bel dan met 0800-6070. Bent u een ouder en is Hania een vriendin van uw kind? Vraag uw kind dan waar Hania zou kunnen verblijven. Anonieme tips kunnen naar 0800-7000.

Weet u waar Hania, of de verdachte nú is? Bel dan 112!

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Gezocht – Gewelddadige telefoondiefstal in Breda

Een 33-jarige man uit Enschede is op zondag 14 juli 2019 omstreeks 05.00 uur in het centru…