Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Gezocht – Gooien Molotovcocktail naar politiebureau

Eindhoven – Gezocht – Gooien Molotovcocktail naar politiebureau

Een onbekende man probeert brand te stichten bij het politiebureau in Eindhoven.

Op zondag 26 mei 2019 tussen 05.55 en 06.10 uur gooit een tot op heden onbekend persoon een brandend voorwerp (zeer vermoedelijk een molotovcocktail) richting de in/uitgang van het politiebureau aan de Mathildelaan in Eindhoven. Het brandende voorwerp kwam tegen een daar geplaatste, staande sigarettenasbak aan en valt kapot op de grond. Een brandend voorwerp blijft achter, alsmede glasscherven. Wij zijn nog steeds op zoek naar de dader en tonen u beelden van hem.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Gezocht – Zwartrijder mishandelt conductrice

Een conductrice, die gewoon haar werk doet, wordt buiten westen geslagen door een zwartrij…