Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Twee mannen aangehouden voor schietincident

Eindhoven – Twee mannen aangehouden voor schietincident

De politie heeft maandagmorgen 27 mei twee mannen aangehouden in hun woningen in Eindhoven. Het tweetal wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij het schietincident op 22 december vorig jaar voor café De Aftrap in het centrum van Eindhoven. Daarbij raakte een destijds 22-jarige Eindhovenaar gewond.

De politie deed na het schietincident uitgebreid onderzoek. Er werd ook aandacht aan besteed in het opsporingsprogramma Bureau Brabant. Dit onderzoek leidde uiteindelijk naar de twee verdachten van 32 en 52 jaar oud.  Maandagmorgen 27 mei werden zij aangehouden in hun woningen. We doen verder onderzoek naar de precieze rol van de twee mannen. Daarvoor zijn ze in verzekering gesteld.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond – Politie zoekt getuigen poging straatroof Helmond

Vrijdagavond 15 november rond 22.00 uur zijn 3 tieners in Helmond slachtoffer geworden van…