Home Noord-Brabant Eindhoven Hechtel-Eksel (België) – Gezocht – Onderzoek naar betrokkenen Belgisch drugslab

Hechtel-Eksel (België) – Gezocht – Onderzoek naar betrokkenen Belgisch drugslab

Bureau Brabant en Opsporing Verzocht besteden ruim aandacht aan het onderzoek naar de betrokkenen bij een drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar op dinsdag 29 januari 2019 drie dode mannen werden aangetroffen.

De politie in Eindhoven kreeg op dinsdag 29 januari 2019 via 112 een telefoontje binnen waarin gemeld werd dat op een locatie in Hechtel-Eksel een lab uit de hand was gelopen en dat er drie doden waren. Hierop ging de Belgische politie poolshoogte nemen en trof inderdaad drie dode mannen aan die vermoedelijk aan het werk waren geweest in het  drugslab aldaar. Het drietal had kennelijk tijdens hun verblijf koolmonoxide binnengekregen dat hen fataal was geworden. De slachtoffers 22, 23 en 25 jaar kwamen uit Eindhoven en Valkenswaard. Vanwege de  Brabantse connectie werd het onderzoek naar de andere betrokkenen bij dit drugslab door de Nederlandse politie voortgezet.Het onderzoeksteam wil graag weten wie de 112 melding gedaan heeft. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zevenaar – Gezocht – Man fraudeert met bankgegevens van een ander

Op zondag 21 juli 2019 ontvangt een inwoner van Lathum (gemeente Zevenaar) een mail van zi…