Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Getuigen gezocht van aanrijding met vrachtwagen op A2

Eindhoven – Getuigen gezocht van aanrijding met vrachtwagen op A2

We zoeken getuigen van een aanrijding tussen twee vrachtwagens op de snelweg A2 ter hoogte van knooppunt Batadorp. Eén chauffeur raakte zwaar gewond.

Rond 9.20 uur op maandag 6 mei 2019 stond één van de betrokken vrachtwagens met pech stil op de vluchtstrook bij het knooppunt. Een tweede vrachtwagen reed vervolgens in op de achterzijde van de stilstaande vrachtwagen. De chauffeur van het stilstaande voertuig raakte zwaar gewond. Vermoedelijk stond hij ten tijde van de aanrijding naast zijn vrachtwagen. Er is een traumahelikopter ter plaatse geweest en de man uit België is naar het ziekenhuis gebracht. Ook de chauffeur van de andere vrachtwagen, een 30-jarige man uit Nederland, is voor een controle naar het ziekenhuis gebracht. Hij wordt later meegenomen naar het bureau voor een verhoor.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Hondsbrutale straatrover steelt scooter en portemonnee

Een 17 jarige Bredanaar is vrijdag tegen middernacht van zijn scooter en portemonnee beroo…