Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Verdachten overval supermarkt aangehouden

Eindhoven – Verdachten overval supermarkt aangehouden

Vanochtend vroeg hielden wij twee verdachten aan (een 17-jarige en een 18-jarige jongen) in hun woningen in Eindhoven. De twee worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op een supermarkt aan het Franz Leharplein in december 2018. De twee zijn ingesloten op het politiebureau voor verder onderzoek.

Op maandag 3 december 2018 werd de supermarkt rond 22.15 uur overvallen. De dader bedreigde een medewerker met een mes en ging er daarna met een onbekend geldbedrag vandoor. Na uitgebreid onderzoek konden vanochtend de twee verdachten worden aangehouden.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Bavel – Twee arrestaties voor bedreiging

De politie arresteerde zondag 18 augustus 2019 op De Leeuwerik rond 13u30 een man en een v…