Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Coppie Koffie?

Eindhoven – Coppie Koffie?

Koffie verbindt! Eerdere initiatieven wijzen uit dat een kopje koffie de tongen losmaakt en zorgt voor goede gesprekken. Samenwerking is in Eindhoven de laatste jaren dé manier om vanuit #DOEN! tot mooie effecten te komen in de wijken van de stad.

Het credo Eindhovenvoorelkaar! helpt ons daarin om vanuit een zelfde drive samen met collega’s, ondernemers, wijkbewoners en bijvoorbeeld gemeente voor dezelfde gebiedsgerichte aanpak te komen. Gideon Goudriaan, Operationeel Expert Wijkzorg: “Als Basisteam Eindhoven Noord waren wij vanuit teamontwikkeling op zoek naar een middel dat ons dichter bij de inwoner van Eindhoven brengt. We hadden de wens om de wijk in te gaan, het gesprek op te zoeken, daar te zijn waar we nodig zijn. Inzetbaar bij evenementen, buurtfeesten, op hotspots, na incidenten, als werkplek in de wijk, enkele voorbeelden waarbij wij de verbinding met de inwoners willen zoeken. Om dit te realiseren moesten we op zoek naar een dynamische oplossing. Een mobiele oplossing lag voor de hand.”

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Politie onderzoekt (poging) berovingen en roept de hulp van het publiek in

De politie doet onderzoek naar de beroving van een 14-jarige jongen uit Tilburg en een pog…