Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Gezocht – Beelden daders gewapende overval McDonald’s in Bureau Brabant

Eindhoven – Gezocht – Beelden daders gewapende overval McDonald’s in Bureau Brabant

Even terug in de tijd, naar donderdagavond 16 november 2017. Het betreft een overval op de vestiging van McDonald’s in Eindhoven, in winkelcentrum Woensel. We laten jullie deze beelden zien, omdat we nog steeds volop bezig zijn met het onderzoek, op zoek naar de daders.

We hopen dat jullie dit onderzoek net dat zetje kunnen geven dat nodig is. De daders: twee jongemannen tussen de 17 en 20 jaar oud, ze spraken onderling mogelijk Marokkaans-Turks.

De eerste vraag: herkent iemand de daders van de beelden? Of heeft iemand info over de scooter? Verder zijn we ook nog op zoek naar de kassalades die zijn meegenomen. Heeft iemand ze ergens zien liggen en dat nog niet gemeld? Doe dat alsnog! Elk beetje extra informatie kan helpen de daders te vinden! Laat van je horen en help het rechercheteam! 0800 6070.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Hondsbrutale straatrover steelt scooter en portemonnee

Een 17 jarige Bredanaar is vrijdag tegen middernacht van zijn scooter en portemonnee beroo…