Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Dunkin Donuts overvallen

Eindhoven – Dunkin Donuts overvallen

De schrik zit er nog goed in bij de twee medewerkers van de Dunkin Donuts aan de Piazza in Eindhoven. Maandagavond werden zij opgeschrikt door een overvaller met een vuurwapen. De man wist een geldbedrag buit te maken. De recherche is een onderzoek begonnen en zoekt getuigen.

Bij de winkel liep gisterenavond rond 21.05 uur een negroïde man binnen. Hij gooide een bruine Primark tas op de balie en richtte daarbij een vuurwapen op de medewerkers. Ze moesten geld afgeven en wanneer hij dat heeft, vlucht hij de winkel uit. Hij is rond de 40 – 45 jaar, 1.90m lang met een normaal postuur. Hij droeg een zwarte, halflange jas met capuchon en had opvallend uitstekende jukbeenderen.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Hondsbrutale straatrover steelt scooter en portemonnee

Een 17 jarige Bredanaar is vrijdag tegen middernacht van zijn scooter en portemonnee beroo…