Home Noord-Brabant Eindhoven Gezocht – Dumpen afval sythetische drugs

Gezocht – Dumpen afval sythetische drugs

Goed nieuws! Mede dankzij binnengekomen tips hebben we twee verdachten aangehouden voor de drugsdumping op de Offenbachlaan in Eindhoven. Twee mannen van 20 jaar uit Eindhoven zitten vast voor verder onderzoek. Iedereen bedankt voor het meedenken.

Goed nieuws! Mede dankzij binnengekomen tips hebben we twee verdachten aangehouden voor de drugsdumping op de Offenbachlaan in Eindhoven. Twee mannen van 20 jaar uit Eindhoven zitten vast voor verder onderzoek. Iedereen bedankt voor het meedenken.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Huijbergen – Man beledigt agenten na negeren stopteken

Een 36-jarige man uit Putte is vannacht, zaterdag 24 augustus, aangehouden voor belediging…