Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Gezocht – Man neergeschoten in Eindhoven

Eindhoven – Gezocht – Man neergeschoten in Eindhoven

Na een mishandeling voor een café vluchtten de drie daders achtervolgd door enkele cafébezoekers. Daarbij loste een van de vluchters twee schoten, een van de achtervolgers werd geraakt in zijn been.

Op zaterdagavond 22 december 2018 werd voor café De Aftrap bij het PSV-stadion een 50-jarige man mishandeld. Cafébezoekers zagen dat gebeuren en gingen er op af. Hierop vluchtten de daders van de mishandeling de Vonderweg over, achterna gezeten door meerdere cafébezoekers. Er viel een eerste schot, gelost door een van de drie vluchtende daders. Hierbij raakte nog niemand gewond.  Het trio rende verder de Gagelstraat in. Daar viel een tweede schot, wederom gelost uit het groepje van drie vluchtende daders. Deze keer raakte de kogel een achtervolgende cafébezoeker in zijn been. De drie daders zijn daarop verdwenen. 

Het slachtoffer werd opgenomen in het ziekenhuis,   Kort voor de mishandeling en de schietpartij werd een VW Polo geparkeerd in de Gagelstraat, waarvan de inzittenmde mogelijk iets met de schietpartij te maken hadden.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda, Rotterdam – Gezocht – Pinfraude na afpersing in Breda

Wie (her)kent de man op de foto? Hij pint hier ruim duizend euro met een bankpas die niet …