Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven / St. Oedenrode – Jongemannen aangehouden na schieten met paintballwapen

Eindhoven / St. Oedenrode – Jongemannen aangehouden na schieten met paintballwapen

Woensdagavond rond 21.00 uur hielden we vier jongemannen (18, 18, 18 en 20 jaar) uit Eindhoven aan op de rijksweg A50 omdat ze in Eindhoven een auto hadden beschoten. In hun auto, een zwarte Mercedes A-klasse, vonden we een paintballwapen.

Inmiddels is duidelijk geworden dat diezelfde avond er waarschijnlijk tenminste nog één andere man door mogelijk dezelfde personen werd beschoten. Dat gebeurde nabij de Karpendonkse plassen. Het slachtoffer liep daar kennelijk blauwe plekken en een besmeurde jas bij op en deed aangifte. In diezelfde buurt werd ook de auto beschoten. De bestuurder belde de politie en reed nog een stuk achter de Mercedes aan. Hij zette ons op het goede spoor, waarna de auto werd staande gehouden onder Sint Oedenrode. De inzittenden werden aangehouden. Ze zitten nog vast. De zwarte Mercedes werd in beslag genomen.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda, Rotterdam – Gezocht – Pinfraude na afpersing in Breda

Wie (her)kent de man op de foto? Hij pint hier ruim duizend euro met een bankpas die niet …