Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Laffe straatroof opnieuw in Opsporing Verzocht

Eindhoven – Laffe straatroof opnieuw in Opsporing Verzocht

Bijna zeven weken na de gewelddadige straatroof op het Cassandraplein in Eindhoven, is het onderzoek nog altijd in volle gang. In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond opnieuw aandacht besteed aan de heftige zaak.

Een 85-jarige vrouw uit Eindhoven kwam op zaterdag 17 november tegen 19.00 uur te voet terug van haar kaartclub, toen ze op het Cassandraplein plotseling en met veel geweld werd overmeesterd door een onbekende man. De vrouw was kansloos en raakte flink gewond aan haar hoofd omdat de dader daar meerdere keren tegenaan schopte. In een eerdere uitzending van Opsporing Verzocht werd onder meer een foto van het gewonde slachtoffer getoond. De oproep maakte weliswaar veel reacties los, maar leidde niet tot veel tips.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda, Rotterdam – Gezocht – Pinfraude na afpersing in Breda

Wie (her)kent de man op de foto? Hij pint hier ruim duizend euro met een bankpas die niet …