Home Noord-Brabant Eindhoven Budel, Breda, Deurne, Eindhoven – Aankondiging Bureau Brabant 10-12-2018

Budel, Breda, Deurne, Eindhoven – Aankondiging Bureau Brabant 10-12-2018

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 10 december uw de hulp bij het oplossen van de volgende zaken; een gewapende woningoverval in Budel, twee autodiefstallen in Breda en Deurne en een overval op een supermarkt in Eindhoven. Ook het einde van het jaar nadert. Dat betekent een toename van illegaal vuurwerkbezit, het transport daarvan en de opslag. We besteden daarom aandacht aan wat illegaal vuurwerk is, waarom dat gevaarlijk is en wat de gevolgen kunnen zijn.

Zeeland-West-Brabant

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg, Breda – Man (23) na achtervolging in gestolen auto aangehouden

Een 23-jarige in Breda verblijvende man is zaterdag 18 mei 2019 omstreeks 16.50 uur op het…