Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Gezocht – Mishandeling in Dommeltunneltje

Eindhoven – Gezocht – Mishandeling in Dommeltunneltje

Deze man in grijs poloshirt wordt verdacht van (betrokkenheid bij) een mishandeling in het Dommeltunneltje, waarbij een 57-jarige man ernstig gewond raakte in het gezicht. De verdachte is onherkenbaar in beeld gebracht omdat de Officier van Justitie hem de komende twee weken de kans wil geven zich te melden bij de politie. Zo niet, dan brengen we hem herkenbaar in beeld. Er is sprake van een tweede verdachte in deze zaak, zie linker foto. Het betreft de man in blauwe spijkerbroek en licht gekleurd (wit) shirt of blouse. Ook aan hem het dringende verzoek zich te melden!

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juni fietste het 57-jarige slachtoffer rond middernacht met zijn dochter door het Dommeltunneltje nabij Centraal Station in Eindhoven. In het tunneltje liepen twee mannen, de dochter fietste voorop en passeerde de mannen het eerste. Op het moment dat haar vader de mannen voorbij fietste, kreeg hij een harde klap tegen zijn gezicht. Hierdoor kwam hij ten val en was een paar minuten buiten bewustzijn. Door deze mishandeling raakte hij gewond in zijn gezicht, had hij zijn neus gebroken en waren er tanden afgebroken. De daders zijn vervolgens weggelopen. Voor beide mannen geldt het dringende verzoek zich te melden bij de politie!

Mocht u de combinatie van de twee mannen herkennen, neem dan ook contact met ons op.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Mannen dringen huis binnen en mishandelen bewoner

Twee Bredanaars (56 en 38 jaar oud) zijn vrijdag 19 april rond 23.20 uur aangehouden aan d…