Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Jongen (16) slachtoffer van straatroof

Eindhoven – Jongen (16) slachtoffer van straatroof

Een 16-jarige jongen uit Eindhoven is vrijdagmorgen rond 01.00 uur het slachtoffer geworden van een straatroof. Dit gebeurde aan de Pasteurlaan in Eindhoven. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer fietste vanaf de Roostenlaan de Pasteurlaan in toen er plots een scooter met daarop drie mannen naast hem kwam rijden. Onder bedreiging van een vuurwapen werd bij het slachtoffer zijn telefoon uit zijn handen gegrist. Daarna gingen de verdachten er vandoor op een donkerkleurige scooter richting de Mathijslaan.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

43ste Editie Nirwana Tuinfeest goed van start

Na de hitte van afgelopen weken begon Nirwana Tuinfeesten afgelopen weekend iets koeler, w…