Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Jongen (16) slachtoffer van straatroof

Eindhoven – Jongen (16) slachtoffer van straatroof

Een 16-jarige jongen uit Eindhoven is vrijdagmorgen rond 01.00 uur het slachtoffer geworden van een straatroof. Dit gebeurde aan de Pasteurlaan in Eindhoven. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer fietste vanaf de Roostenlaan de Pasteurlaan in toen er plots een scooter met daarop drie mannen naast hem kwam rijden. Onder bedreiging van een vuurwapen werd bij het slachtoffer zijn telefoon uit zijn handen gegrist. Daarna gingen de verdachten er vandoor op een donkerkleurige scooter richting de Mathijslaan.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Verkeersruzie mondt uit in handgemeen

Na een verkeersruzie dinsdagavond rond 19.30 uur op de Backer en Ruebweg in Breda werd een…