Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Onderzoek naar mogelijk schietincident

Eindhoven – Onderzoek naar mogelijk schietincident

Dinsdagmiddag rond 13.45 uur kregen wij de melding dat in de tuin van een woning aan de Insulindelaan geschoten was. De twee daders gingen er op een scooter vandoor. Wij zijn direct een onderzoek gestart. Er raakte niemand gewond.

De slachtoffers, die in hun tuin zaten, werden geconfronteerd met twee donker geklede personen met  vermoedelijk een vuurwapen.  Ze droegen helmen op hun hoofd, Wat er op dat moment precies is gebeurd is vooralsnog niet helemaal duidelijk en maakt deel uit van ons onderzoek. De twee personen gingen er vandoor op een zwarte scooter met een rood accent. Ze reden weg in de richting van de Celebesstraat.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Gezocht – Account webwinkel gehackt

Op 14 december kwam het slachtoffer er achter dat haar account van een webwinkel was gehac…