Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Gezocht – Overval op cafetaria ‘t Belske

Eindhoven – Gezocht – Overval op cafetaria ‘t Belske

We zijn op zoek naar twee overvallers op een opvallende scooter. Wie helpt ons op weg?

Op 9 januari wordt cafetaria ’t Belske aan de Hezerweg door twee mannen overvallen. Wij hebben beelden uit de omgeving van het tweetal. Ze zijn op de zwarte scooter met opvallende gele accenten en stallen die voor de overval op de Dopheide. Ze dragen dan allebei een helm, maar één van de daders laat dan zijn helm achter. Opvallend genoeg komen de mannen na de overval allebei zonder helm terug bij de scooter. Wie herkent deze overvallers of slaat aan op de opvallende scooter?

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Man bij pinautomaat bestolen

Een 32-jarige man is gistermiddag, zondag 20 januari, snel aangehouden nadat hij geld had …