Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Man tegen wil vastgehouden en gedwongen tot aankopen

Eindhoven – Man tegen wil vastgehouden en gedwongen tot aankopen

In een woning aan de Leenderweg hielden wij woensdagochtend twee mannen aan die verdacht werden van vrijheidsberoving, diefstal en afpersing. Eén van de twee bleek er niets mee van doen te hebben, maar een 37-jarige man uit Eindhoven zit nog vast.

Een 21-jarige bewoner van een ander pand op dezelfde weg had gemeld dat hij een deel van de ochtend tegen zijn wil in zijn woning was vastgehouden. Hij had ook wat klappen gekregen. De verdachte had hem gedwongen, onder bedreiging met geweld, online spullen te bestellen. Uit angst voor nieuw geweld deed de jongeman wat hem gezegd werd en bestelde hij met zijn creditcard voor duizenden euro’s aan spullen. Toen de verdachte uiteindelijk vertrok, nam hij ook nog de laptop van het slachtoffer mee. Verdachte en slachtoffer kennen elkaar en waren zelfs de nacht van te voren nog samen op stap geweest.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg/Boxtel – Politie houdt oplichtende autodief aan

Nadat een 18-jarige jongen met een valse identiteit een garagebedrijf in Tilburg oplichtte…